استاد محمد تقی مصباح یزدی،باشروع مباحث مربوط به فلسفه ی سیاسی اسلام در نماز جمعه تهران، به موضوعاتی چون«آزادی در اسلام «، «خودی و غیر خودی» «خشونت در اسلام» پرداخته و در سالهای آغازین دولت اصلاحات به دفاع از عمق معرفتی و راهبردی نظام اسلامی پرداختند.اینچنین این سلسله مباحث،باعث خشم جریان انحراف و آغاز موج تخریب علیه ایشان گردید.یکی از ادعاهای که این جریان انحراف سعی در تبلیغ آن داشت، اشکال در سوابق مبارزاتی استاد مصباح یزدی بوده که برای نمونه می توان به جمله شیخ کروبی در این باره اشاره کرد:« این آقاى مصباح در طول ۱۰ساله انقلاب کجا بودند. در آن توفان ها و قضایایى که براى بهشتى، آقاى خامنه اى، هاشمى رفسنجانى، قدوسى، مفتح ها، مطهرى ها، هاشمى نژادها پیش آمد، کجا بود؟»
بیاناتی از مقام معظم رهبری درباره استاد مصباح یزدی:
«یک نفر مثل آقای مصباح یزدی مورد هجوم تبلیغاتی قرار می گیرد.حرف رسا و منطق قوی و مستحکم هرجایی باشد انجا را دشمن زود تشخیص می دهد.با مرحوم شهید مطهری هم همین جور برخورد کردند.»
«بنده نزدیک به چهل سال است که جناب آقای مصباح را می شناسم و به ایشان به عنوان یک فقیه، فیلسوف، متفکر و صاحب نظر در مسائل سیاسی اسلام ارادت قلبی دارم. اگر خداوند متعال به نسل کنونی ما این توفیق را نداد که از شخصیت هایی مانند علامه طباطبایی و شهید مطهری استفاده کند، اما به لطف خدا این شخصیت عزیز و عظیم القدر خلأ آن عزیزان را در زمان ما پر می کند.»
«من خدا را شکر و حمد می کنم که نسل جوان ما در سراسر کشور به ایشان(استادمصباح یزدی) شدیدا علاقمند و قدردان هستند.»
تصویر صفحه اول اساسنامه هیئت مدرسین به خط آیت الله مصباح یزدی:
نامه ساواک مبنی بر چگونگی لو رفتن هیئت مدرسین و خطرات این هیئت:
در این سند ساواک،اسامی هشت تن از علمائی که در جلسه این هیئت شرکت داشته اند این گونه اعلام می شود:علی مشکینی ،حائری تهرانی،علی قدوسی،مصباح یزدی،هاشمی رفسنجانی،محمد خامنه ای،علی خامنه ای،امینی.
تصویر نامه ساواک مبنی بر ناکامی از شناسایی دستخط آیت الله مصباح یزدی:
تصویر نامه ساواک مبنی بر ارسال اعلامیه توسط آیت الله مصباح یزدی از قم به تهران:
نکته حاشیهای دیگری که اینجا عرض میکنم، مسئله عقبه تئوریک برای نظام است. این (مسئله) چیز خوبی است و ما به این هم احتیاج داریم؛ منتها توجه کنید که مجموعهای ازمتفکران، علما و سابقه دارهای در امر دین، مدعی عقبه تئوریک نظام هستند و آن را تشکیل میدهند. اگر شما خود را از مجموعه کسانی که در باب دین و مسئله دین و معرفت دینی مدعیاند، بر کنار داشتید، ناقص خواهید ماند؛ لااقل بی اطلاع خواهید ماند که این خودش اشکال بزرگی است... الان ما در حوزه قم علمایی داریم، بزرگانی داریم، صاحب نظرانی داریم، اندیشه پردازان یا تئوریسینها و ایدئولوگهایی داریم که با دفتر تبلیغات هیچ ارتباطی ندارند. ما شخصیت علمی، فکری و روشنفکری برجسته مثل آقای مصباح یزدی را در قم داریم . (مقام معظم رهبری در جمع مسئولین دفتر تبلیغات)
آیت الله مصباح یزدی به عنوان یکی از عقبه های تئوریک برای نظام توانست با سخنان خود به تبیین و تفسیر گفتمان اسلام ناب امام و رهبری بپردازد. اینچنین معظم له،با شفاف نمودن خط انحراف ، در برابر حملات به ارکانی همچون ولایت فقیه به پاسخ گویی و مجاهدات جهت دفاع از اندیشه حکومت اسلامی پرداختند.این دفاع استادمصباح یزدی از خاکریزهای تئوریک نظام باعث شد ایشان، مبغوض جریان انحراف گردیده و لذا این جریان کوشید با تقطیع و تحریف سخنرانی های انجام شده ونیز ایجاد شبهاتی چون تشکیک درباره سوابق مبارزاتی آیت الله مصباح یزدی به ترور شخصیتی ایشان بپردازد.فتیان در ضمن ارائه سری دوم اسناد مبارزاتی استاد مصباح یزدی که تنها برگزیده ای از اسناد موجود در این زمینه است تصویر سازی مربوط به حملات صورت گرفته به ایشان از جانب افرادی که اکنون دیگر،نسبت آنان با اسلام و انقلاب بخوبی روشن شده، به عنوان سند گویای دیگری از مجاهدات ایشان در دفاع از نظام اسلامی را تقدیم کاربران خود می کند.
تصویر نامه ساواک مینی بر لزوم شناسایی استاد مصباح یزدی و علامه طباطبایی:
تصویر دو نمونه از اعلامیه ها و پیامهایی ارسالی به امام خمینی (ره) با امضای استاد مصباح یزدی
محتشمی پور در یکی از سخنرانی های خود که در آن بر علیه آیت الله مصباح یزدی نیز جملاتی بیان کرد می گوید:«از سال 44 در تمام اعلامیههایی که علما و روحانیون قم و شهرستان ها امضا کردهاند حتی یک امضا از این آقا دیده نمیشود و چه شد این افراد اینگونه انقلابی شدند؟
تصویر صفحه اول مربوط به دو شماره از نشریه انتقام
حجت الاسلام و المسلمین سید احمد خاتمی امام جمعه موقت تهران ،در باره این نشریات می گوید:« آیتا... مصباح یزدی در سختترین و سیاهترین شرایط طاغوت، تندترین نشریه آگاه کننده علیه طاغوت را داشتند که مجموعه آنها تحت عنوان بعثت و انتقام چاپ شده و در دسترس است«.هاشمی رفسنجانی نیز در این باره می گوید:«از اساسی ترین کارهای ما،در آن چند ماه(چند ماهی که امام در قیطریه بودند)ایجاد تشکیلاتی بود که مرکزیت آن از یازده نفر تشکیل می شد.آقایان خامنه ای،منتظری،ربانی شیرازی،قدوسی،مصباح یزدی،امینی،محمد خامنه ای،آذری،مشکینی،حائری تهرانی و من.(تصویر اساسنامه این تشکیلات با دستخط استاد مصباح یزدی در سری اول اسناد) .نشریه مخفی بعثت و انتقام در حقیقت ارگان همین جمعیت بودکه در کارهای اجرایی آن(انتقام)آقایان سیدمحمود دعایی،مصباح،علی حجتی کرمانی و سیدهادی خسیروشاهی و من همکاری داشتیم.نشریه بعثت بیشتر جنبه سیاسی و پرخاش گری و افشاگری داشت و نشریه انقام جنبه ایدئولوژیکی آن قوی بود که شاید بر اساسا احساس چنین نیازی پس از بعثت منتشر شد.بعثت را من اداره می کردم و انتقام را آقای مصباح.»
تصویربازجویی ساواک از استاد مصباح یزدی
تصویر نامه ساواک مبنی بر قصد آیت الله مصباح یزدی و چند نفر دیگر برای برپائی تظاهرات
گزارش ساواک مبنی بر ارتباط مکاتبه ای شهید بهشتی و آیت الله مصباح یزدی
راستی:
داره بروز میشه ، استفاده کنید!
android.shaahr.com
sms.shaahr.com
ebook.shaahr.com
android.shaahr.com
sms.shaahr.com
ebook.shaahr.com